(P) Vrei produse de calitate la cele mai mici prețuri? Magazinul Market Gradimex din Reșița vine cu oferte de top la produse în Promoția lunii Mai!

modelmic

MARKET GRADIMEX continuă promoțiile și în luna Mai, promoții care vor continua lună de lună în supermarket-ul TĂU on-line preferat, www.marketgradimex.ro.

Mai mult decât atât, ca retailer de produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice, Market Gradimex , e singurul magazin din Reșița ce îți livrează cumpărăturile la ușa casei, fără a te mai deplasa la supermarket, oferind prin aceasta o premieră pentru acest gen de magazine în Reșița și Caraș-Severin, iar timpul de livrare este de maxim 60 de minute de la confirmarea comenzii, de Luni până Duminică între orele 10:00 – 22:00.

Gândit pe sistemul „Tu alegi, noi livrăm“ magazinul online Market Gradimex beneficiază și de o aplicație, disponibilă pentru descărcare pe smartphone-uri în Google Play.

„Pentru că prețuim timpul oamenilor, Market Gradimex și-a lansat încă din luna octombrie a anului 2018 propriul site de comenzi online și livrări la domiciliu, o premieră la Reșița! Am făcut-o pentru a veni în sprijinul clienților noștri și pentru a-i ajuta să își procure cele necesare chiar dacă timpul nu le permite o vizită la magazin pentru a-și face cumpărăturile“, ne-a declarat Cristiana Bahan – Feieș, managerul care a reușit în 2016 să urce pe locul 8 în Top 100 Tineri Antreprenori SRL – D la nivel național!

Oferta pregătită pentru luna Mai de magazinul Market Gradimex este:

luna-mai

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei