(P) Yaya Club își redeschide porțile! DJ-ul Stefan Biniak vine vineri la Reșița!

modelmic

Reșițenii sunt invitați în această vineri la dans, odată cu redechiderea Clubului Yaya din municipiu, situat în incinta Casei de Cultură. Pentru a marca cum trebuie evenimentul, organizatorii îl aduc pe cunoscutul DJ-ul Stefan Biniak, care promite să transforme noaptea de vineri pe sâmbătă în una incendiară. 

A venit sezonul rece, așa că este timpul să ne încălzim puțin pe ringul de dans! Yaya Club, locul în care ne destindem, dansăm si ne distrăm până la răsărit, pregătește o redeshidere pe măsură în compania unuia dintre cei mai iubiți artiști ai Germaniei, născut în Berlin, Stefan Biniak este renumit pentru hit-ul “Read all about it” care l-a propulsat în industrie, dar si pentru felul elegant prin care își încântă fanii cu un house de calitate presărat cu influențe de tekk și deep house”, arată organizatorii.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0757 101 111.

Pentru deschide sezonul frumos, cei de la Yaya au pregătit reșițenilor dornici de distracție și un concurs, în cadrul căruia pot câștiga invitații la petrecerea de vineri. Detalii se pot găsi pe pagina de facebook a clubului.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei