Pandemia nu inhibă tâlhăria! A jefuit un magazin în plină zi, după ce l-a lovit pe agentul de pază!

 hot

Cum era de așteptat, în această perioadă de criză au început să se intensifice tâlhăriile. În Reșița, polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului au reținut ieri un bărbat de 30 de ani, din localitate, care a fost depistat de agentul de pază al unei societăți comerciale în timp ce fura bunuri din magazin.

Hoțul a acționat în plină zi, la orele prânzului, iar în momentul în care a fost depistat, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit pe paznic și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, după care a fugit.

În scurt timp însă, polițiștii l-au identificat pe hoț, iar în cursul zilei de ieri, l-au reținut și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

 

Elena FRANȚ

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei