Parlamentarul Luminița Jivan anunță: „Vești importante pentru salariații și pensionarii din România!“

JivanLuminita

Deputatul de Caraș-Severin, Luminița Jivan, se arată încrezător în programul de guvernare lansat de proaspătul premier, Viorica Dăncilă și susține cu toată încrederea, măsurile noului executiv din domeniul muncii, protecției sociale și familiei!

Luminița Jivan vine cu o serie de aprecieri legate de țintele pe care și le-a fixat unul din miniștri consacrați ai social-democraților, ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, iar pentru ca cetățenii din Caraș-Severin să fie familiarizați cu principalele obiective, parlamentarul cărășean a întocmit un rezumat al obiectivelor programului de guvernare pe această axă.

„Ministrul Lia Olguța Vasilescu a dat vești importante pentru salariați și pensionari!

Programul de guvernare asumat de Guvern în domeniul muncii, protecției sociale, familiei, persoanelor vârstnice răspunde, în primul rând, nevoilor și cerințelor dezvoltării României pentru perioada 2018-2020. De asemenea, el urmărește direcțiile strategice ale PES privind sustenabilitatea modelului social european și noua agendă pentru Europa 2020.

Misiunea principală pe care ne-o asumăm este aceea de a asigura un parcurs constant către îmbunătățirea nivelului de trai al populației, care va avea ca rezultat întărirea coeziunii sociale și reducerea decalajelor față de statele dezvoltate ale Uniunii Europene.

Atingerea unui nivel de trai cât mai ridicat pentru toți cetățenii trebuie să fie obiectivul fundamental al României. Asumându-ne această misiune esențială, suntem determinați să continuăm strategiile de creștere economică, împletite cu cele sociale și suntem convinși că numai un stat preocupat de situația fiecăruia dinte cetățenii săi poate răspunde cu succes provocărilor viitoare“, afirmă deputatul PSD, Luminița Jivan.

Măsurile pe care le propune Olguța Vasilescu au în vedere stimularea creării de noi locuri de muncă, șanse reale pentru tineri, dialog social și parteneriat, viață decentă pentru pensionari, incluziunea socială și reducerea sărăciei, sprijin pentru familii și copii, servicii sociale de calitate, respect și demnitate pentru femei, investiția în copii – investiția în viitor, o societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilități.

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Daniel

    Cum poți spune așa ceva,eu am altă propunere să te iei de mânuță cu Olguta, și sa fugiți lângă Mazăre poate pe aia reușiți să-i prostiți

    Raspunde
  2. Pascu Iosif -Alexandru

    In legatura cu vestile bune.Cine e fatuca asta? Ce hram poarta? Daca continua cu bla,bla-urile ca si guvernul psd e vai de capul ei si de al nostru.Din mesajul transmis nu rezulta despre ce vesti bune vorbeste? In acest caz atat pentru angajati dar si pentru pensionari CIFRELE VORBESC inafara de cele care reprezinta anii.In rest bate campii.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei