Partidul Puterii Umaniste se reactivează în Caraș-Severin, sub conducerea lui Răzvan Simulescu

modelmic

Doctorul Răzvan Simulescu nu renunță la politică. După ce săptămâna trecută și-a anunțat demisia din PSD, fostul vicepreședinte al social-democraților reșițeni a ales să își continue activitatea politică în cadrul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Simulescu, care a fost membru PSD timp de patru ani, a precizat la momentul demisiei că s-a săturat de promisiuni deșarte și că nu se mai simte reprezentat de PSD, dar nici de alte partide tradiționale. „Eu îmi doresc din tot sufletul să ne fie mai bine ca și cetățeni ai acestui oraș și ai acestui județ, să ne revenim odată din somnolența asta indusă de nepăsarea celor care ne conduc și de lipsa alternativelor politice”, declara Răzvan Simulescu, care preciza că nu renunță, ci doar face un  pas lateral. Pas care l-a dus se pare către Partidul Puterii Umaniste.

Doresc să comunicăm tuturor cetățenilor județului Caraș-Severin că Partidul Puterii Umaniste funcționează și se pregătește de alegeri. Resimțim pierderile umane însemnate din ultimul timp dar vom continua activitatea politică pentru că umaniştii cred că: românii trebuie să aibă un nivel de viaţă civilizat; românii trebuie să poată asigura copiilor şi nepoţilor lor şansa de a se dezvolta într-o societate sănătoasă şi într-o Românie demnă şi prosperă; România şi românii pot şi trebuie să îşi recupereze integral demnitatea, respectul şi importanţa, în sensul vocaţiei europene a unei Românii revigorate Criteriul valorii umane trebuie să fie criteriul fundamental de selecţie în societate, inclusiv în politică. Criteriul valorii umane trebuie să fie criteriul fundamental de selecţie în societate, inclusiv în politică”, se arată în comunicatul de presă transmis de președintele organizației județene a Partidului Puterii Umaniste, dr. Răzvan Simulescu.

Organizația județeană are sediul în centrul Reșiței, se mai precizează în comunicat: „Suntem alături de membrii partidului, simpatizanții și cetățenii județului, în vederea promovării dialogului ca motor al dezvoltării durabile, în sediul de la etaj 6 clădirea Case SA din centrul Reșiței și în mijloacele de comunicare online”.

foto: Facebook

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Toader

    Te apucă râsul,hahaha! Doctorul,până mai ieri trompeta urmăriţilor penal de DNA (lumânarea şi ferfeniţa),merge pe la etajul 6 al fostului IPJ,vede o uşă deschisă, un birou gol, un scaun neocupat,se aşează şi ..uraaa,are o revelaţie! Află că deja este ¤şăful¤ unui ..MAREEEE partid (format din el,cele două scaune şi …fotoliul din odaie),uman, social dar şi libertin!Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase!

    Raspunde
    1. Toader

      Vedem pe fundalul imaginii inocentului doctoraş sigla-P(a) şi PU(la toată lumea), *partid * care sigur va câştiga ceva la alegerile locale din…asociaţiile de locatari!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei