Passat-ul Primăriei Caransebeș, șifonat după o lovire ușoară cu un Chrysler!

modelmic

Un accident fără urmări grave s-a petrecut astăzi la Caransebeș, în care a fost implicat autoturismul cu care se deplasează în interes de serviciu primarul municipiului, Felix Borcean.

Dacă Volkswagen-ul model Passat al Primăriei Caransebeș nu a suferit avarii grave, nu la fel au stat lucrurile în cazul celuilalt autovehicul Chrysler implicat în incident, așa cum se poate observa din imaginile surprinse la fața locului.

Cert este că părțile implicate au decis să rezolve amiabil incidentul, acest lucru însemnând că după tamponarea, în urma căreia nu au rezultat victime, nu s-au ridicat permise de conducere și nici nu s-au dat amenzi de către oamenii legii. Cine s-a aflat  la volanul autoturismului primăriei Caransebeș?  Această enigmă care ne doare, o vom afla în zilele următoare.

Poliția nu cunoaște aspecte legate de acest eveniment care s-ar fi produs pe strada Libertății din Caransebeș, după cum ne-a transmis comisarul-șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei