Pastila lui Nica: M-am suit pe telegraf, Monica, Monica, Să-mi scutur fusta de praf, Monica, Monica….

modelmic

Cam aşa suna refrenul unui celebru cântec de prin anii `80, eroina cântecului fiind chiar Monica, cea care urca pe stâlp de frica miliţianului , care urma să îşi facă poftele cu ea…..

Însă ce am văzut ieri la Bruxelles, depăşeşte orice imaginaţie ! Am spus de multe ori că nu mai scriu un rând de coana Macovei, e prea mizerabilă şi veninoasă, nici hârtia nu o mai suportă! Dar ieri a dovedit încă o dată cât de neagră e la suflet şi cât poate minţi cu neruşinare o Europă întreagă ! Osanalele coanei Macovei ridicate în cinstea şefei DNA nu mai miră pe nimeni, iar acţiunea asta derulată la Bruxelles, se vede cu ochiul liber, prea a fost regizată cu mult înainte de a avea loc, în schimb veninul şi elucubraţiile fostului ministru au dezgustat romanii din ţară încă o dată….

Şi nu ai cum să nu observi, de ceva vreme încoace, în ţară, afară, că astfel de acţiuni împotriva României se înteţesc, asta pentru că, în aceeaşi notă, am văzut-o pe fătuţa aia care priveşte la fel cum gândeşte, adică oblic, Hilde Brandl, despre ea este vorba în propoziţie, care, de câte ori apare pe sticlă face de râs PNL-ul !…. Şi ce poate scoate din guriţă trece de amuzament încadrându-se în ridicol absolut! Frau Hilde, te-a înfiat cumva Soros şi noi nu ştim? Că prea tare îi ţii spatele acestui „luptător” al democraţiei universale !

De altfel „evenimentul” a fost organizat de Rebecca Harms, cunoscută ca o înfocată susţinătoare a lui Soros… Asta ar trebui să dea de gândit la Bruxelles, în contextul în care, în State, câţiva congressmani au cerut o serie de investigaţii cu privire la activitatea ungurului prin Balcani, activitate care „întăreşte” democraţia….

Oameni buni, exemplare ca cele de mai sus trăiesc printre noi, respiră aerul nostru, ne îmbolnăvesc zilnic pentru că aceste „rara avis” sunt ca o boală endemică, asta pentru faptul că nu pot trăi decât în aceste locuri, altfel oriunde ar merge , ar fi excluse din societate cu şuturi în dos ! ….

Dar românul e răbdător, suportă cu stoicism şi bune şi rele, de câţiva ani mai mult rele…. Până când ?

Vă pup brusc!

Adi NICA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei