Pastila lui Nica: Nestematele săptămanii

modelmic

Autistul preşedinte moldovean, Igor Dodon, atunci cînd nu ne omoară istoria, tună şi fulgeră împotriva Romaniei, nemulţumit fiind de faptul că avionul în care s-a aflat vicepremierul rus, nu a fost lăsat să survoleze spaţiul nostru aerian, în drum spre Chişinău. Despre ura constantă pe care Dodon o arată faţă de noi, nu sunt multe de spus, mîrlanul ăsta rusofob este posibil să fi fost scăpat de doctori de pe masă, la naştere ! Altfel nu îmi închpui de ce face spume la gură atunci cînd aude de Romania. Dodoane, de ce, mă, nu te iei şi de unguri ? Că nici ăştia, cît sunt ei de apropiaţi de ruşi, nu au permis aterizarea avionului în Budapesta…..

Patriarhul Daniel îşi cere scuze romanilor pentru recentele “tulburări “ ale unora din feţele noastre bisericeşti . E cam tîrziu, Preafericitule, deşi Pomohaci a fost caterisit, nu vezi matale că Bîrlădeanu ăla , Episcopul Huşilor, nu vrea neam să se despartă de scaunul său ! Şi ca să mai dea încă o dată cu băţul în baltă, Preafericitul zice ca BOR , acuzată în presă tot mai mult că este scutită de impozite, nu este deloc privilegiată ! Adevărat , BOR are parte de oarece facilităţi fiscale, dar nimic mai mult ! Nu înţelege Patriarhul că privilegiu sau facilitate, cam tot pe-acolo ne învîrtim, indiferent cum ai întoarce propoziţia…..Romanul e ortodox prin definiţie, e credincios de la facere, iar Biserica Noastra trebuie să redevină un pol de credinţă, numai că pînă atunci unii popi , muritori ca şi noi, propovăduiesc învăţăturile creştine şi fac altceva…. Mda, să nu faci ce face popa, doar ce zice, o învăţătură creştină de pus azi în practică mai mult ca niciodată….

Poliţiştii s-au întîlnit cu Gabriel Petrea, Ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social ! Ce ştire! S-a discutat despre deficitul de poliţişti, ca să vezi, ministrul ăsta cu faţă de licean , parcă tras la cheie, chiar ştie ce se întîmplă în interiorul MAI-ului ! Cu ministrul Internelor s-au întîlnit poliţiştii, rezultatul a fost nul , cu mai marii IGPR-ului, de asemenea, nix rezultat…..Iar drumul ăsta al liderilor sindicali din Poliţie …..de la Ana la Caiafa….

Între timp , autorităţile sîrbe nu au timp să îl extrădeze pe Sebi Ghiţă , iar Bucureştiul, parcă nici el nu vrea aducerea în ţară a acestuia…. e mai bine să stea acolo, da` să tacă ! Dacă vine în ţară şi dă din gură, cine ştie ce cutremur am mai avea….

Vă pup brusc !

 

Adi NICA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei