Patinoar în Parcul Tricolorului din Reșița! Au început deja lucrările de amenajare!

modelmic

Veste bună pentru cei mai mici dintre reșițeni, dar și pentru adulții care nu se dau în lături de la o oră de distracție de gheață. La Reșița se pregătește terenul pentru deschiderea unui patinoar mobil. Acesta va fi amplasat în Parcul Tricolorului și va funcționa până în luna februarie. 

Consilierii locali reșițeni au votat în ultima ședință ordinară asocierea dintre Primăria Reșița și SC Lichiardopol Parc SRL, în vederea amenajării unui patinoar mobil natural în Parcul Tricolorului.

Pentru a evidenția și marca într-un mod cât mai plăcut sărbătorile de iarnă, se impune ca municipalitatea să se preocupe de organizarea unor acțiuni de agrement specifice acestui sezon, astfel că în perioada 1 decembrie – 1 ianuarie, în Parcul Tricolorului se va organiza Târgul de Crăciun, iar amplasarea și funcționarea unui patinoar în cadrul târgului va completa și va aduce un plus de valoare evenimentului.

Prin acest proiect de hotărâre se propune asocierea pe o perioadă de două luni a Municipiului Reșița, prin Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat, cu SC Lichiardopol Parc SRL, în vederea amenajării unui patinoar mobil natural în Parcul Tricolorului”, se arată în raportul de specialitate ce însoțește proiectul de hotărâre.

Patinoarul va fi amenajat pe o suprafață de 25m X 15m, reprezentând 375 mp de teren, iar durata contractului este de două luni, din data de 6 decembrie 2019 până în 6 februarie 2019, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional, cu acordul ambelor părți.

Ca de obicei, grupurile de elevi însoțite de cadre didactice vor avea acces gratuit pe patinoar, în baza unui tabel, de luni până vineri, între orele 10:00 – 11:30. Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani vor avea acces gratuit pe gheață, pe baza certificatului de naștere.

Vom reveni cu amănunte.

foto: Primăria Reșița

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei