Patru cărășeni, prinși în flagrant în timp ce încercau să fure fier vechi dintr-un tren de marfă staționat în gara Reșița Nord!

 modelmic

Patru cărășeni au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să fure fier vechi dintr-un tren de marfă staționat în gara CFR Reșița Nord. Cei patru au vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt.

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare, împreună cu polițiștii municipiului Reșița, au prins în flagrant patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, trei domiciliate în Reșița și una în comuna Prigor, în timp ce încercau să sustragă deșeuri metalice din vagoanele unui tren de marfă oprit în stația CFR Reșița Nord”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

La audieri, cei în cauză au recunoscut că s-au deplasat în zona de siguranță a infrastructurii feroviare pentru a sustrage fier vechi în vederea comercializării acestuia la centrele de colectare specifice.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei