Patru zile de baie gratis la Caransebeş!

modelmic

Vineri, 27 aprilie, primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a făcut un anunţ care nu putea decât să-i bucure pe gugulani. Chiar dacă, iniţial, deschiderea ştrandului era programată pentru marţi, 1 mai, vremea frumoasă a determinat administraţia locală să devanseze această dată cu patru zile.

„Pregătirile făcute în vederea deschiderii ştrandului au fost deja finalizate şi i-am invitat pe cetăţenii municipiului Caransebeş, dar nu numai pe ei, ci şi pe cei din zonă, să se bucure de cele patru zile gratuite, inclusiv în data de 1 Mai, când a avut loc deschiderea oficială”, a spus Felix Borcean.

De miercuri, 2 mai, biletul de intrare va costa 15 lei pentru adulţi, aici fiind incluse şi şezlonguri, în limita posibilităţilor, 10 lei pentru copiii sub 14 ani, accesul fiind gratuit pentru cei cu vârsta de până la 4 ani.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei