Patru zile de rugă la Măureni și Șoșdea! Atmosfera va fi una „explozivă”, promit organizatorii!

modelmic

Locuitorii din comuna Măureni și satul aparținător Șoșdea se pregătesc de rugă. În total vor fi patru zile de distracție în două sfârșituri de săptămână consecutive, două zile de rugă la Măureni și două la Șoșdea, iar organizatorii promit că atmosfera va fi una „explozivă”. Iar pentru ca participanții să se simtă cât mai bine și în largul lor la rugă, administrația locală a avut grijă să facă și unele reabilitări la căminele culturale din cele două localități.

Mai exact, ruga de la Măureni va avea loc duminică și luni, 27 și 28 mai, iar cea de la Șoșdea se va desfășura peste exact o săptămână, pe 3 și 4 iunie.

„Chiar acum, înainte de rugă, am reabilitate exteriorul Căminului Cultural din Măureni. Anul trecut am lucrat pe interior, iar acum ne-am ocupat de tot ceea ce ține de exterior. Am investit undeva la 12.000 de lei, o lucrare pe banii proprii și am încercat să îi dăm un aspect cât mai frumos și mai rezistent.

Paralel cu această lucrare, pregătim și ruga de la Șoșdea, amândouă localități sunt egale în opinia mea. Căminul de la Șoșdea nu a necesitat reabilitare exterioară, dar am decis că trebuie să lucrăm la platoul din fața clădirii, care era de dimensiuni foarte micuțe, să îl extindem, să venim cu o zonă frumoasă în părculețul acela, cu băncuțe noi, cu coșuri de gunoi și cu o mărire vizibilă a platoului pentru a fi loc de dans, nu doar pentru rugă, ci pentru toate evenimentele viitoare ce vor avea loc acolo”, a explicat, pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

În ceea ce îi privește pe cei care vor întreține atmosfera la rugă de la Măureni și cea de la Șoșdea, edilul a precizat că pe lângă interpreții de muzică populară, se vor prezenta în fața publicului și ansamblul de dansuri din Măureni, precum și o formație de dans modern și Dumbrăvița.

Cei de la Dumbrăvița vor participa cu o formație de dansuri moderne, eu jucând fotbal Dumbrăvița la și având o relație foarte bună cu primarul și viceprimarul de acolo. Îi vom primi cu brațele deschise. Încercăm să facem o organizare cât mai complexă, cu locuri de joacă și cu tot ceea ce trebuie pentru o rugă reușită. În caz de timp nefavorabil, suntem pregătiți cu Căminul Cultural”, a mai precizat Filimon.

 

32582010_151505632370062_2705269564672835584_n

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei