Paul Purea, semnal de alarmă pentru viitoarele alegeri: „Grijă la potlogarii tineri!“

paulpurea

 

Nimic mai periculos pentru țară decât tinerii coțcari, puși pe căpătuială și ajunși în Parlamentul României!“ – atrage atenția asupra unora dintre lupii tineri ai politicii românești, medicul Paul Purea.

Consilierul județean Paul Purea și fostul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în anul 2012, își exprimă dezamăgirea în raport cu votul pentru Parlamentul României care ar putea fi un nou eșec pentru România. Medic de renume european, Purea atrage atenția asupra unei categorii de tineri politicieni, reprezentanți ai promiscuității, fără a fi beneficiarii unei baze solide profesionale, cățărători spre înaltele fotolii de parlamentari, dispuși să ardă etape în devenirea lor. Nu știm cu certitudine la cine face referire domnul doctor Purea, însă date fiind ultimele evenimente petrecute în organizația județeană a Mișcării Populare din care a făcut parte și Paul Purea, ne dăm seama spre cine își îndreaptă acesta săgețile….Dar să vedem care este punctul de vedere al domnului Paul Purea:

MOLIMĂ VIRALĂ, MOLIMĂ PARLAMENTARĂ…

Aproape că nu mai ştie românu’, în aceste zile, cu cine să se lupte mai întâi şi mai aprig: cu pandemia virală Covid 19 sau cu cea politică parlamentară! Viruşii întreţinători de dezastru şi molimă, sunt la fel de periculoşi şi ucigători; amândoi cu extindere în masă, amândoi cu contagiozitate patologică extremă… O mică diferenţă, poate, între cele două categorii de agenţi patogeni: Noul coronavirus atentează direct – strict şi selectiv – doar la biologia, la viaţa unui om sau a unei grupe de oameni, cu speranţa posibilităţii medicale (în viitorul apropiat) de stopare a pandemiei şi infecţiilor (prin medicamente şi vaccinuri), pe când  virusul politic parlamentar din România (deja cronicizat, vechi de 30 de ani), acţionează cu o virulenţă tot mai devastatoare asupra ţării şi a cetăţenilor ei, global şi incurabil – într-adevăr, se pare, fără nici o speranţă de terapie, de vindecare în anii care vin! Viruşii politici, tot mai parşivi şi vicleni, rezistenţi la orice tratament, au reuşit să-şi păstreze într-atât de mult genotipul vechi încât – într-un proces camuflat de schimbare – au apărut astăzi tulpini noi, de o patogenitate mai mare decât a celor originali, cu accese asfixiante (posibil chiar letale) pentru naţiunea română, putând duce cândva chiar la pierderea identităţii şi suveranităţii naţionale!

Deloc nu e de glumit… cel mai elocvent exemplu este Sistemul de Sănătate… cu bălţile lui imense de neputinţă şi promiscuitate lazaretică! De atentare directă la viaţa cetăţenilor!

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar vina dezastrului, este în întregime a noastră, a alegătorilor! Oameni buni, dacă vă pasă de ţară, de viitorul ei, dacă vă pasă de viaţa şi viitorul vostru, a/al copiilor voştri, nu mai votaţi nemernici, hahalere, mincinoşi şi lichele, paraziţi sociali pentru  Parlamentul României – jigodii vechi ori noi, indiferent de partidul din care fac parte…  De la Parlament pleacă tot răul – răul nostru şi al ţării! Analizaţi cu discernământ candidaţii, informaţi-vă despre trecutul şi prezentul acestora,  despre caracterul lor, înainte de toate! Dacă au muncit competent şi cinstit până acum, dacă au performanţe, dacă sunt cinstiţi, dacă au o meserie adevărată, dacă nu sunt cu potenţial de hoţi şi şnapani (pedepsiţi ori încă nepedepsiţi juridic, dar cu procese în desfăşurare), dacă nu sunt mincinoşi şi lichele – adevărat pericol în viitor pentru o societate dreaptă şi sănătoasă! Mai exact spus, cu posibilităţi de îndreptare a stării prezente existente, strâmbe şi mizere! Nu putem să ne batem joc în continuare de ţara noastră (şi aşa pusă azi, mai mult ca oricând, la grea încercare); nici de judeţul în care ne ducem viaţa şi existenţa de fiecare zi! Ajunge cu hoţia, cu mediocritatea, cu golănia şi minciuna, cu aroganţa şi escrocheria, cu tendinţa de îmbogăţire personală –  trăsături  unice, şi de ruşine, ale acestor lichele şi vuvuzele execrabile care ne cer mieros votul, pentru ca ajunşi în Forul Suprem al ţării, îmbuibându-se din banii noştri şi din aroganţa proprie, să-şi bată joc de popor, practic, de cei care i-au ales! De noi, de toţi oamenii cinstiţi, demni şi  muncitori!

Îndeosebi  aveţi grijă la POTLOGARII TINERI, care vor să acceadă pe nedrept şi prin minciună, la viaţa  politicienilor de huzur, de paraziţi oficiali şi legiferaţi, sugându-vă decenii de acum încolo sângele şi vlaga! Înlăturaţi-i imediat din preferinţele voastre de vot! Dacă e să alegem tineri, să vină partidele cu tineri destoinici, deştepţi şi performanţi, nu cu mediocri, absolvenţi discutabili a nu ştiu ce şcoli şi „cursuri  la făr’ frecvenţă”, nemaivorbind de diplomele lor, şi ele, pe cât de târziu obţinute pe atât de dubioase! România are destui tineri extraordinari, cinstiţi şi capabili! Mincinoşii şi golanii să pună mâna înainte de toate să muncească! Cinstit, fără hoţii, înşelăciuni şi coţcării bulevardiste! Să înveţe să trăiască din banii şi munca lor, nu a noastră, a societăţii româneşti! Gata cu profitorii! Gata cu mincinoşii! Gata cu parazitismul politic! Gata cu parazitismul parlamentar! Ajunge! România, în conducerea ei, trebuie să scape, odată pentru totdeauna, de derbedei şi pungaşi, de şmecheri şi cioflingari, de căţărători mincinoşi la tribune improvizate pe merite false şi fictive!

Nimic nu este mai periculos pentru ţară şi popor decât tinerii coţcari, puşi pe căpătuială şi hoţie, ajunşi în Parlamentul ţării! Ei sunt „certitudinea malefică cea mai  sigură” că, noi şi România, nu ne vom vindeca niciodată…!“, se arată în expozeul „parafat“ de medicul Paul Purea.

 

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. ATTILA

    Nici cu mumiile din politica de rahat dusă de 31de ani nu îmi e rușine. Ce au făcut hodorogii securiști și nomenclaturiști?Au vândut țara cu totul bătrânei jepcari, făcându-și pensii nesimțite, punându-și tot clanul familial și prietenarii plus curvele și amantele la loc de cinste!Hai sictir om bătrân și ipocrit, acum ne scoate-ți tot pe noi inamicul nr 1 al țării?Rușine, coiot bătrân instigator la ură și anarhie !HOTUL STRIGĂ HOTII!SEAMĂ MARE LA VORBE MONCHER,ACESTE VORBE TE VOR AJUNGE DIN URMĂ PE TINE SI CEILALȚI CA TINE!:(((((((((((((

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei