Paul Vasile acuză Aquacaraș de „lipsă de politețe elementară”! În Reșița e dezastru din cauza lucrărilor haotice

modelmic+editorial

Antica problemă a străzilor din Reșița ce au suferit în ultimii ani intervenții la rețelele de apă și canalizare și au rămas într-un etern șantier, a fost adusă și astăzi în discuție de Paul Vasile, fostul viceprimar al Reșiței.

 

Acesta a prezentat în fața presei care sunt cele mai problematice zone din municipiu și a subliniat faptul că pe multe dintre străzile din Reșița, și cartierele aparținătoare, situația este încă una deosebit de gravă. Cea mai afectată zonă din oraș, în urma spargerilor, este cartierul Doman, susține Paul Vasile.

„Avem situații diverse. Sunt străzi pentru care Hidroconstrucția a cerut refacerea completă, ceea ce este îmbucurător, dar există și lucrări care nu pot fi recepționate.

Azi am reluat discuțiile cu firma care face alimentarea cu apă la Doman și ne-a promis că în această săptămână va livra bani subantreprenorului și încep refacerile, iar în ceea ce îi privește pe cei care se ocupă de lucrările cu canalizarea, suntem zi de zi pe capul lor. Le vom semna recepțiile doar când vor veni inclusiv cu refacerea străzilor pentru că din toate cartierele Reșiței, Domanul este cel mai afectat.

Azi încep și lucrările de canalizare în Moniom de care se ocupă o firmă din Constanța și am speranța, din modul în care au început discuțiile, că vom avea o execuție rapidă și de calitate”.

Fostul viceprimar al orașului acuză Aquacaraș și firma consultantă de o lipsă totală de politețe. În condițiile în care este evidentă starea în care au fost lăsate majoritatea străzilor după intervenția la rețelele de apă și canal, cele două societăți nu se sinchisesc nici măcar să comunice cu Primăria.

„Și E-ON are șantiere deschise, dar dacă ceea ce ține de lucrările E-ON există o colaborare și comunicare permanentă cu proiectantul, din păcate nu se întâmplă același lucru atunci când vine vorba de proiectele pe fonduri europene care țin de alimentarea cu apă și canalizare. În momentul în care ai un proiect de o calitate îndoielnică, incomplet, aș dori să  existe măcar o colaborare mai bună între beneficiarul lucrării, care este Aquacaraș, consultant, constructorul care este Hidroconstrucția, și noi. De aproape 2 luni comunicarea între noi și Hidroconstrucția începe să fie din ce în ce mai bună, în schimb relațiile cu consultantul și cu Aquacaraș devin din ce în ce mai proaste.

Mi se pare o lipsă de politețe elementară ca nici măcar la ședințele operative care au loc în fiecare săptămână la ora 10, aceste două societăți să nu își trimită niciun reprezentant. Aquacaraș participă sporadic și cu persoane care nu au putere de decizie”, adaugă Paul Vasile.

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei