Pe 2 martie, PSD Caraș-Severin își va alege delegații la Congresul din 10 Martie!

CONFPSDCS

Comitetul Executiv al PSD Caraș-Severin a hotărât astăzi convocarea Conferinței Județene a PSD Caraș-Severin pentru data de 2 martie 2018.

Conform surselor noastre, pe ordinea de zi se vor afla două puncte importante. La punctul 1, social democrații cărășeni sunt invitați să facă propuneri de modificări la statutul actual al Partidului Social Democrat.

La punctul doi, social democrații din Caraș-Severin își propune să aleagă delegații care vor fi prezenți la Congresul PSD din data de 10 martie.

Vă reamintim, Biroul Permanent Național al PSD a decis organizarea Congresului Extraordinar al partidului pe data de 10 martie, la Sala Palatului din capitală. Liderii vocali din cadrul PSD susțineau, la încheierea ședinței Biroului Politic Național al PSD, că miercuri, s-a discutat în cadrul BPN-ului despre un vot de reconfirmare pentru Liviu Dragnea.

Dacă va fi, însă, mai mult decât o simplă reconfirmare a actualului lider PSD, rămâne să urmărim pe scena celui mai important partid politic al momentului…

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei