Pe două roți cu 165 de km /h – motociclist depistat de polițiști pe raza localității Teregova!

165 km/h

Un tânăr, în vârstă de 26 ani, din comuna Teregova, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o motocicletă în localitatea Brebu cu 165 km/h (cu 115 km/h  peste limita legală admisă în localitate), abatere înregistrată de aparatul radar.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Ancuța Chețan.

De altfel, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au aplicat 470 sancţiuni contravenţionale, dintre care 321 pentru depăşirea limitei legale de viteză, şase pentru depăşiri neregulamentare, trei pentru consum de alcool şi 140 pentru alte abateri de la normele rutiere. Valoarea totală a contravenţiilor aplicate de poliţişti pe parcursul desfăşurării acţiunii s-a ridicat la peste 85 000 lei.

De asemenea, pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate au fost retrase trei certificate de înmatriculare şi reţinute 15 permise de conducere, şase pentru depăşiri neregulamentare, cinci pentru consum de alcool şi patru pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei legale.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei