PE SURSE: Social democrații cărășeni pregătesc un miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu chiar în orașul natal al premierului!

miting pro Grindeanu

Surse demne de încredere din rândul PSD Caraș-Severin ne-au confirmat faptul că membrii de partid din județ doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la evenimentele din ultimele săptămâni.

Drept urmare, social democrații ar organiza un miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Locul de întâlnire se pare că ar fi chiar în orașul natal al premierului Grindeanu, Caransebeș. Așadar, pe surse, manifestarea de susținere a executivului ar avea loc joi, începând cu ora 17.00 în fața Catedralei Episcopiei din municipiul cărășan.

Acțiunea de susținere a Guvernului condus de cărășanul Sorin Grindeanu vine ca urmare a solicitărilor tot mai insistente ale membrilor de partid din filiala PSD Caraș-Severin, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că partidul din care fac parte, deși a câștigat într-o manieră categorică alegerile parlamentare din toamna anului trecut, nu își poate pune în aplicare planul de guvernare.

Vă reamintim faptul că Guvernului Grindeanu i se cere demisia de către manifestanții din Piața Victoriei din București, în urma promovării unei ordonanțe ce prevedea modificarea Codurilor Penale.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. marius

    ne spune primarul si despre cainii vagabonzi, despre mizeria din oras, despre noroiul de pe strazi si alei, cum a angajat oamenii din campanie la primarie, cum isi plateste soferul personal de la primarie, cum s-au facut achizitii fara licitatie, etc,etc?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei