Pentru c-au început școala cu stângul, Mocioalcă îi scoate în fața clasei pe „indisciplinații” Torma și Borcean!

modelmic

Deputatul Ion Mocioalcă a fost de acord să răspundă în conferința de presă organizată ieri la o întrebare  suplimentară adresată de Reper 24. Am dorit să aflăm de la liderul social democrat care este opinia domniei sale legată de audiența la Consiliul Județean Caraș-Severin a primarilor Adrian Torma, Eugen Cismăneanțu, Felix Borcean, Gheorghe Românu și a viceprimarului Adrian Dacica, cei care și-au exprimat nemulțumirea cu privire la activitatea din teren și a mai multor aspecte care au legătură cu societatea Aquacaraș.

Despre situația creată între primarii amintiți și operatorul județean de apă-canal Aquacaraș, deputatul Mocioalcă a declarat: „Nicolae Ciobanu a luat o societate în pragul falimentului, adusă în această situație de fosta conducere, noul manager având sarcina expresă din partea acționarului majoritar, respectiv Consiliul Județean Caraș-Severin, să o pună pe picioare și să continue investițiile.

Între așa zișii nemulțumiți, în speță primarii liberali și managerul de la Aquacaraș, diferența este că unii își caută capital electoral, pentru că se simt în mare pierdere de viteză iar celălalt e pus să ia măsuri dure în ceea ce privește stoparea jafului de la Aquacaraș. Încă nu am înțeles ce doresc primarii „greviști”? Sper să mă lămuresc la întâlnirea de marți, dintre ei, pe de-o parte și conducerea Aquacaraș și cea a Consiliului Județean Caraș-Severin, de cealaltă parte”.

Sergiu TABAN  

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei