Pentru preșcolarii reșițeni, porțile Colegiului Național Mircea Eliade s-au deschis larg!

presco

 

La Colegiul Naţional „Mircea Eliade“, în clădirea fostei școli nr. 12 Reşiţa, s-a desfășurat astăzi „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, scopul declarat al acțiunii fiind colaborarea dintre educator și învăţător, relaţionarea preşcolari-elevi, promovarea imaginii şcolii şi înscrierea copiilor în clasa pregătitoare pentru anul şcolar, 2018-2019.

Preşcolarii de la grădiniţa şcolii şi de la grădiniţele din cartier au vizitat şcoala şi au participat la ateliere de creaţie, alături de elevii claselor primare. Atmosfera de sărbătoare, va fi întreţinută de şcolarii artişti. Copiii le vor cunoaşte mai bine pe doamnele învăţătoare Floarea Surulescu, Mihaela Zgârdea, Mariana Mone. La sfârşitul activităţilor preşcolarii vor primi o diplomă de „Şcolar pentru o zi!“ şi produsele realizate în atelierele de lucru.

O serie de activităţi pe ateliere care s-au desfășurat astăzi în corpul C al Colegiului Național Mircea Eliade, au suscitat interesul vizitatorilor, aici funcționând clase de învăţământ tradiţional şi de învăţământ în alternativa Step By Step.


Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei