Pentru prevenirea inundațiilor, primăria din Rusca Montană acționează!

a
Ca urmare a inundațiilor din acest an conducerea primăriei Rusca Montană a decis decolmatarea albiilor râurilor și pârâurilor care traversează comuna, astfel încât astfel de situații, precum cea din primăvară, să nu se mai repete. La încheierea acestor lucrări, Adorian Solomonesc primarul comunei Rusca Montană, a transmis locuitorilor comunei:
aa
„Dragii mei,
Azi am experimentat decolmatarea Râului Rusca, de la podul Ciocane la dl Primar Socaci Sabin. Va invit să vedeți ce râu frumos avem, eu am rămas foarte impresionat!
Apa este foarte curată, pietrele mari duse la maluri, pentru protecția malurilor și a proprietăților cetățenilor. Apa curge așa de frumos, încât iți dă o liniște sufletească deosebită, la fel ca în statele europene.
Rezultatul acțiunii care, vă rog să mă credeți nu a fost ușoară deloc, m-a ambiționat să curăț albia râului de la Rușchița până la ieșirea din Rusca Montană.
Acest râu nu a fost curățat de 30 de ani. Aceeași lucrare o facem ai pe Lozna. Doamne ajuta“!
aaa
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei