(P) Pentru serile petrecute acasă, Market Parabo recomandă chips-uri și băuturi răcoritoare. Vezi oferta de săptămâna asta!

Market Parabo

Reșițenii au la dispoziţie pentru cumpărături, la prețuri de bun simț, magazinul MARKET PARABO, de pe Calea Timișoarei, cu o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare. Formatul magazinului Parabo este unul modern, iar printre produsele pe care clienţii le pot găsi aici se numără băuturi alcoolice şi non-alcoolice, lactate şi brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri şi cafea, cosmetice, detergenţi şi multe altele, toate la preţuri foarte competitive.

 

OFERTELE SĂPTĂMÂNII la MARKET PARABO!

În această săptămână, la Market Parabo poți cumpăra diverse sortimente de chips-uri CHIO: barbeque, sare, paprika smântână și ceapă la pungi de 65g la prețul de 2,05 lei, chips-uri Lays Pui cu condimente sau rosii și ierburi aromate la pungi de 64g la pretul de 2,13 lei.

Iar la categoria răcoritoare Market Parabo vine cu altă ofertă de nerefuzat:

Santal diverse sortimente 0,2 l– 1,93 lei

Santal ananas 1l – 6,19

Santal extotic 100% 1 l – 5,86

Santal Mere verzi 1l-5,86 lei

Santal Cranberry (merișoare) 1l – 5,86 lei

Santal Portocale cu pulpa 1l – 5,86 lei

Santal Portocale de Sicilia 1l – 5,25 lei

Santal Cirese și Rodie lei – 5,25 lei

 

Vreți să știți cum ajungeți la magazinul cu cele mai tari oferte săptămânale ? Reper24 vă îndrumă…


„Punem la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse alimentare şi non-alimentare din branduri de marcă, în special branduri de top româneşti. Pentru băuturile de import, gen whisky- uri, gin, rom, vermuturi, există un spaţiu special amenajat, chiar la ieşirea de la casele de marcat. În general, o gamă largă de produse se găsesc, la Market Parabo, la preţ de distribuitor“, ne-a declarat Cristian Panfil, antreprenor și promotor al acestei investiții.

În magazinele Market Parabo clienţii pot opta pentru diferite modalităţi de plată, de la cash sau card, până la tichete de masă.

MARKET PARABO vă așteaptă de luni până sâmbătă, de la ora 9:00 la 21:00, iar duminica de la ora 8:00 la 15:30 în Reșița, Lugoj și Timișoara.

REPER 24

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei