Percheziții domiciliare în Mociur și Govândari la persoane bănuite de furturi din locuințe și magazine

politie

Polițiștii din cadrul Serviciului de investigații criminale împreună cu cei din cadrul celorlalte structuri operative ale inspectoratului au dat ieri buzna în locuințele spărgătorilor de locuințe și magazine, de pe raza municipiului.

Au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, în cartierele Mociur și Govândari, la adresele unor persoane bănuite de comiterea, în cursul acestui an, a mai multor furturi din case și societăți comerciale.

În urma acțiunilor polițiștilor, 3 persoane au fost conduse la audieri, dintre care 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Bijuterii din aur și argint, bani, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, precum și obiecte folosite la comiterea faptelor, au fost ridicate de la locuințele persoanelor bănuite, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au dispus și măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați de 24, respectiv 30 de ani, în urma probatoriului administrat, aceștia fiind bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin și jandarmi.

foto: turdanews

Elena FRANȚ

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei