Percheziții la Anina, la hoții din locuințe. Printre suspecți se află și minori

politia 1

 

 

Poliția orașului Anina și Serviciile de Investigații Criminale, Ordine Publică, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Investigarea Criminalității Economice au descins ieri la cinci locuințe din localitatea Anina, la domiciliile unor tineri suspectați de furt din locuințe.

Forțele de ordine au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului, în urma acțiunilor polițiștii ridicând din locuințele respective ceasuri, bijuterii, obiecte folosite la forțarea ușilor și încuietorilor, precum și înscrisuri de interes în cauză.

Au fost conduși  la audieri 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21, împreună cu reprezentanții legali ai celor minori. S-a mai constatat, în urma descinderilor, că unul dintre cele 5 imobile ar fi fost branșat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Conform declarațiilor IPJ Caraș-Severin, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin.

foto: promptmedia

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Cetăţean din Anina

    Doamna reporter, vă rugăm să fiţi profesionistă. Vrem numele hoţilor. De aceea sunteţi reporteri, să ne informaţi complet, nu doar frânturi de ştiri. ……. Au fost mascaţiii şi au găsit ……. la cine au găsit ? asta e ştirea care interesează !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei