UPDATE 2: Ancheta de la primăria Ciclova Română a procurorilor DNA vizează fapte de corupție!

modelmic

Mascații și procurorii DNA se află la această oră în Primăria Ciclova Română. Conform primelor informații, este percheziționat biroul edilului Gheorghe Percea. Oamenii legii efectuează percheziții și acasă la edil, precum și la fiul acestuia, Adrian Percea.

Ciclova Română

UPDATE 11:25 : Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție confirmă faptul că cele 3 percheziții ce au loc în comuna Ciclova Română au ca obiect suspiciunea comiterii unor fapte de corupție. La sediul Primăriei Ciclova Română și la cele două domicilii, cel al primarului Gheorghe Percea și al fiului acestuia Andrei, au descins, în această dimineață, procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Timișoara.

Ciclova Română

UPDATE 11:55 : Se pare că perchezițiile procurorilor DNA au vizat în această dimineață, în afara locuinței primarului și a fiului acestuia și domiciliile unor foști și actuali funcționari publici din Ciclova Română, precum domiciliul contabilului primăriei și cel al fostului viceprimar al comunei, locuință situată în satul aparținător, Ilidia. Fostul viceprimar al comunei Ciclova Română a fost condus de anchetatori la sediul primăriei unde a activat.

Rămâi pe Reper 24. Vom reveni cu amănunte despre ce se petrece în acest moment la Ciclova Română.

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei