Percheziții la contrabandiștii reșițeni: un bărbat riscă să ajungă după gratii!

contra

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat joi, 21 august, trei percheziții care au vizat comerțul ilegal cu tutun de contrabandă.

Un bărbat de 46 de ani din Reșița, bănuit că deține țigări de contrabandă, a fost vizitat ieri de oamenii legii. După ce au scotocit prin cele două case și mașina contrabandistului, polițiștii au confiscat aproape 1000 de pachete de țigări și suma de 1700 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei