Percheziții la grupările de hoți din Oravița! Trupele speciale au luat cu asalt mai multe domicilii!

Percheziții

 

Descinderi de amploare au loc în momentul de față pe toată raza Oraviței pentru destructurarea unei grupări bănuite de mai mule sprageri de locuințe și societăți comerciale. Procurorii au luat cu asalt 13 domicilii ale suspecților, iar acțiunile nu se opresc aici.

Pentru moment, șapte persoane au fost aduse la audieri la sediul poliției unde se va decide dacă cei în cauză se fac sau nu vinovați de acuzele care le sunt aduse.

Descinderile care au loc astăzi au fost demarate de Poliția Oravița cu ajutorul trupelor speciale și vizează destructurarea unei grupări care se ocupă cu spargerea de locuințe și societăți comericale. Perchezițiile nu au avut loc doar pe raza orașului Oravița ci și în mai multe zone din jurul acestuia.

„Este vorba despre 13 percheziții la mai multe persoane suspetate de furturi din locuințe și societăți comerciale. La momentul de față sunt șapte persoane care au fost aduse la audieri, și puse sub învinuire, la Poliția Oravița. Cercetările sunt făcute de către polițiști, cu ajutorul trupelor speciale, iar perchezițiile au fost realizate și în localitățile din jurul Oraviței, nu doar din oraș, mai exact, acele locații aflate în raza Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița”, a declarat pentru Reper24, procurorul George Bucurică din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Oravița.

Oamenii legii au ridicat din locuințele suspecților mai multe dovezi precum bani și bunuri în privința cărora există suspiciunea că ar fi intrat în posesia acuzaților în urma nenumăratelor infracțiuni comise.

 Alexandra JURCA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei