UPDATE: Percheziții în Oțelu Roșu! Vizate: persoanele bănuite că dețin ilegal arme!

modelmic+editorial

În această dimineață, poliţiştii din Caraș-Severin efectuează 2 percheziţii domiciliare pe raza localității Oțelu Roșu, la persoane bănuite că dețin ilegal arme. La acţiune participă și poliţişti de investigații criminale, de la economic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Caraș-Severin. 

Conform unor informații, neconfirmate oficial, printre cei vizați de percheziții ar fi și fostul șef al Finanțelor din oraș, Petru Lupșac, cel care a candidat în iunie din partea ALDE pentru funcția de primar al orașului Oțelu Roșu.

Acțiunea vine după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni au avut loc descinderi în cinci locații din Caraș-Severin, la persoane bănuite că ar deține și ar face trafic cu arme de foc. Perchezițiile s-au derulat la mai multe domicilii din Oravița, Berzasca, Vrăniuț și Ciudanovița. În urma acțiunii, polițiștii au ridicat atunci un revolver, 37 de cartușe cu glonț pentru pistol, 1 kg de bile metalice tip alice, un tub metalic tip matriță pentru cartușe artizanale, 15 cartușe, capse tip cartuș dar și componente de muniție pentru arma de vânătoare.

La acţiune au participat și poliţişti de investigații criminale, de la economic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Caraș-Severin.

UPDATE: O armă cu țeavă lungă și un cartuș de vânătoare au fot ridicate de către polițiști în urma celor  două percheziţii domiciliare efectuate ieri pe raza localității Oțelu Roșu.

Ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localității Oțelu Roșu, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin ilegal arme. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat o armă cu țeavă lungă și un cartuș de vânătoare. 

Pe numele unei persoane de 41 de ani, din Oțelu Roșu, s-a întocmit dosar penal pentru deținerea, portul, confecționarea precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei