Persoană înecată, găsită în lacul Gozna! Ar putea fi vorba de tânărul înecat în urmă cu 10 zile la pontonul de la Văliug!

 modelmic

După ce a fost căutat în zadar timp de mai  multe zile, trupul tânărului înecat în urmă cu 10 zile în lacul Gozna pare să fi ieșit la suprafață.

Detașamentul de Pompieri Reșița a fost solicitat să intervină astăzi pentru degajarea unei persoane înecate în lacul Gozna. Cum în zonă nu au existat alte sesizări, sunt toate șansele ca trupul neînsuflețit să aparțină tânărului iordanian care s-a înecat pe 31 iulie la pontonul de la Văliug.

Student la Facultatea de Medicină din Timişoara, acesta a mers la Văliug alături de un grup de prieteni și s-a înecat la câțiva metri de ponton. Tânărul de 24 de ani nu a fost găsit deși a fost căutat inclusiv de scafandrii din Timiș și Mehedinți.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Cadavru găsit în lacul Gozna! Ar putea fi al tânărului student înecat în urmă cu zece zile

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei