Personalităţi marcante din domeniul ingineriei din ţară şi străinătate vin în noiembrie la Reșița!

modelmic+editorial

 

 

În perioada 9-11 noiembrie 2017, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa va organiza, în colaborare cu Academia Română de Ştiinţe Tehnice, Asociaţia Generală a Inginerilor din România și Societatea Română de Acustică, a şasea ediţie a conferinţei bianuale System & Structures.

Participanţii înscrişi la conferinţă sunt personalităţi marcante din domeniul ingineriei, din ţară şi străinătate, lucrările propuse pentru prezentare reflectând progresul cercetărilor proprii în varii domenii inginereşti.

Nivelul ştiinţific ridicat al lucrărilor selectate face posibil, şi la această ediţie, colaborarea în vederea publicării cu prestigiosul Journal of Vibration Engineering and Technologies, jurnal indexat în bazele de date ISI (International Scientific Indexing) și SCOPUS!

Această activitate se înscrie în tendinţa manifestată tot mai intens de cooptare a cadrelor didactice de la Facultatea de Inginerie și Management în comitetele de redacţie ale jurnalelor de profil relevante şi în comitetele de organizare/ştiinţifice ale unor conferinţe de nivel internaţional.

 

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei