Peste 5 milioane de lei vor ajunge la Măureni! „Am cea mai mare bucurie de când sunt instalat în funcția de primar”!

 modelmic

Veste importantă pentru comuna Măureni: primarul Brian Filimon a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării Regionale finanțarea a patru proiecte, a căror valoare totală se ridică la peste 5 milioane de lei. Edilul, aflat la primul său mandat în fruntea comunei cărășeni, considera această reușită ca fiind cea mai mare bucurie de care a avut parte de când a preluat funcția de primar.

Mai exact, Filimon a semnat astăzi proiectele privind realizarea unui dispensar cu cinci cabinete medicale în Măureni, izolarea termică a școlilor gimnaziale din Măureni și Șoșdea și modernizarea drumului comunal calamitat Șoșdea – limită cu județul Timiș.

Am cea mai mare bucurie de când sunt instalat în aceasta funcție și satisfacția de a vă anunța că Dumnezeu chiar are grijă maximă de comunitatea noastră și că a făcut ca în aceasta lună binecuvântată a nașterii Mântuitorului… (luna cadourilor), să ne ofere vești foarte bune și de viitor pentru toți cei care credem și am crezut în dezvoltarea comunității la care ținem din toată inima! Astăzi, 07.12.2017, am reușit succesul de a semna 4 proiecte la MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE: termoizolație școala gimnazială Măureni, termoizolație școala gimnazială ȘoȘdea, dispensar cu 5 cabinete, asfaltare drum comunal Soșdea-Tormac”, a anunțat primarul.

Brian Filimon a mai precizat că un alt proiect important, cel privind asfaltarea a 9 km străzi în Măureni și Șoșdea, are șanse mari de a primi finanțare, acesta primind deja aviz favorabil în cadrul Comisiei Tehnico-Economice.

24796561_1534761259894459_3209994787023982729_n

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei