Peste 500 de șoferi vitezomani, amendați în ultimele zile pe drumurile din Caraș-Severin

modelmic

Peste 500 de amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri cărășeni pe parcursul săptămânii trecute, conducătorilor auto care nu au respectat limitele legale de viteză pe drumurile județene din Caraș-Severin. Polițiștii au fost prezenți în trafic cu toate aparatele radar din dotare, în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L.- SPEED, derulată la nivel național, prin care se urmărește prevenirea evenimentelor rutiere și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor de circulație, în special a regimului legal de viteză.

Polițiștii rutieri și cei cu atribuții pe linie de poliție rutieră au acționat cu toate aparatele radar aflate în dotarea Inspectoratului Județean, în scopul respectării regimului legal de viteză și reducerii numărului accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Pe parcursul săptămânii trecute, au fost verificate peste 650 de autovehicule aflate în trafic și au fost aplicate peste 520 de sancțiuni contravenționale, pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare de 146.270 lei”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În același interval, au fost reținute 49 permise de conducere, dintre care 9 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a limitei maxime admise și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

0525e1a3-ce44-4c21-a47c-b281394882e5 74735447-da09-4a28-832d-6ea2ecc896dd

Deși acțiunile Poliției sunt destul de dese și amenzile aplicate sunt numeroase, acest lucru pare să nu îi împiedice pe amatorii de viteză să calce pedala de accelerație. Nu mai departe de zilele trecute, un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după un accident provocat de viteza excesivă pe străzile Reșiței. Martorii susțin că șoferul s-ar fi luat la întrecere cu un alt conducător auto. Reprezentanții IPJ informează doar că tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un stâlp.

Citește și Un morman de fiare contorsionate, în urma unui grav accident ce a avut loc în zona CSR din Reșița

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei