Peste 90 de lucrări de reparații efectuate de DDJ în județ. Ce îi nemulțumește pe locuitorii din satul Iam?

iam

Vremea bună de dinainte de Crăciun a permis celor de la drumuri județene să intervină pe un alt sector de drum din Caraș-Severin pe care nu s-au mai efectuat lucrări de întreținere de 10 ani. Astfel că au fost turnate covoare asfaltice pe DJ 573A, în intravilanul localităților Rusova Nouă și Rusova Veche, precum și porțiuni între localitățile Rusova Nouă și Nicolinț.

Locuitorii din zonă sunt însă nemulțumiți pentru că ei își doresc o reabilitare completă a drumului, fiind refăcută doar o porțiune de drum, în timp ce oamenii se așteptau să fie asfaltat drumul de la Rusova și până la Iam.

Direcția de Drumuri Județene afirmă însă că nu își permite lucrări de amploare pentru că nu dispun de fonduri, pentru astfel de lucrări fiind nevoie de fonduri externe.

DDJ are în întreținere peste 870 de kilometri de drumuri județene în Caraș-Severin, și majoritatea au nevoie de lucrări de întreținere, iar anul acesta au fost executate peste 90 de lucrări de reparații. În limita fondurilor pe care cei de la drumuri le-au deținut s-a încercat, spun cei din conducere, să fie cuprinsă o parte cât mai mare din rețeaua de drumuri.

Oamenii se așteaptă ca măcar în anul ce vine drumul lor să fie cuprins în programul de reabilitare, pentru că, spun ei, dacă o să ningă, chiar și pe porțiunea pe refăcută recent vor apărea „cratere” până la primăvară.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro