Petru Nicolae Furdui, candidatul PSD la Primăria Berzasca! „Mi-au făcut o ofertă să candidez din partea lor, de ce să nu accept?”

modelmic

 

Petru Nicolae Furdui a decis să facă pasul spre Partidul Social Democrat. Președintele organizației județene, Luminița Jivan, a anunțat că edilul va candida din partea PSD la alegerile locale de anul acesta.

Anunțul a fost făcut la Moldova Nouă, după ședința de alegeri în cadrul organizației PSD Moldova Nouă, unde a fost confirmat pe funcția de președintele Nelu Zaberca.

Liderul social-democraților cărășeni a profitat de prilej pentru a prezenta candidații PSD din Clisura Dunării la alegerile locale ce vor avea loc peste câteva luni. Cum era de așteptat, Jivan merge pe mâna primarilor în funcție: Adi Torma la Moldova Nouă, Nicolae Kramer la Sichevița, Ilie Boboescu la Coronini, Olgita Ghiță la Socol, Mira Radovancovici la Pojejena și Ghiță Prasnescu la Cărbunari.

Pentru Primăria Berzasca, liderul social-democraților cărășeni l-a anunțat pe independentul Petru Nicolae Furdui, ca fiind candidatul PSD. Anunțul a fost făcut în absența lui Furdui, plecat din țară, edilul fiind reprezentat de viceprimarul Traian Mateescu, care este de altfel și președintele PSD Berzasca.

Mi-au făcut o ofertă să candidez din partea lor, de ce să nu accept?”, a declarat pentru Reper 24, edilul, care a precizat că din experiența pe care a acumulat-o, la alegerile locale contează mai mult candidatul decât partidul din care face parte:

„Dacă luăm în considerare cum se preconizează a se derula ciclurile electorale și dacă vor fi anticipate împreună cu alegerile locale,cred că cel mai mult poate să ajute candidatul de primar partidul decât partidul să ajute primarul. Omul care este în contact cu talpa țării, cu comunitatea are un cuvânt de spus mai mult decât cei care sunt de la centru. La centru vedem scandal, oamenii au încredere în cel mai apropiat de ei și atunci e clar că puterea cea mai mare o are primarul, nu formațiunea politică”.

Furdui se află la cârma comunei din Clisura Dunării încă din 1996, ultimul mandat fiind câștigat din postura de independent. „Comunitatea m-a urmat de fiecare dată”, a mai adăugat acesta.

foto: adevarul.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei