Planuri de 3.000.000 euro pentru comuna Doclin în 2017! În 4 ani, toată localitatea va fi asfaltată

modelmic+editorial

Autoritățile locale din Doclin au obiective mărețe pentru anul care tocmai a început. Dincolo de investițiile mărunte de înfrumusețare a comunei, edilul-șef are două planuri mărețe care să aducă Doclinul în rândul comunelor dezvoltate din România.

Unul dintre acestea se axează pe infrastructură și reprezintă practic continuarea unei campanii de asflatare lansate încă din 2016. Cu 6 kilometri asfaltați deja, autoritățile au în plan anul acesta accesarea unor fonduri pentru a asfalta încă 6 kilometri. În acest ritm, speră primarul Dănuț Oană, în cel mult patru ani, comuna va avea absolut toată infrastructura pusă la punct.

De asemenea, pe lângă fondurile europene ce trebuie accesate în vederea asfaltării suprafețelor mari, Primăria și-a propus să asfalteze anual câte o stradă din bugetul local.

„Obiectivele pentru acest an sunt mărețe. În primul rând, vrem să depunem un proiect pentru a asfalta încă 6 kilometri de drum, pe fonduri europene, 6 kilometri am terminat deja, astfel că am avea în total 12. De asemenea, ne-am propus ca în fiecare an, din fonduri de la bugetul local, să asfaltăm câte o stradă din comună, ceea ce presupune cam 200.000 de lei pe an. În acet mod, cu proiectul pe fonduri europene și cu investițiile noastre, în 4 ani am reuși să acoperim întreaga comună din punctul de vedere al infrastructurii.

Investițiile pe care le avem în plan pentru următorii ani sunt majore și însumează undeva la 3 milioane de euro. Este un lucru foarte mare ca pentru o comună atât de mică să reușești să atragi o asemenea sumă”, explică primarul Dănuț Oană.

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei