În plină epidemie de coronavirus, ministrul Sănătății, Victor Costache și-a dat demisia!

modelmic

UPDATE:Am luat act de demisia ministrului Sănătății. Îi voi transmite președintelui decizia, pentru a se putea emite decretul de revocare. Aproximativ 5 luni, Victor Costache a condus ministerul, a făcut parte din Guvern, am făcut echipă. Regret demisia domnului ministru, dar o înțeleg.

Îi voi propune președintelui pentru funcția de ministru al Sănătății pe domnul Nelu Tătaru, secretar de stat în ministerul Sănătății. A fost, este și va fi în prima linie a coronavirusului“, a anunțat premierul Ludovic Orban.

……………………

​​În plină epidemie de coronavirus, ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia. Decizia lui Costache vine după ce anunțat că toți bucureștenii vor fi testați pentru coronavirus, în condițiile în care în România pot fi realizate în prezent doar aproximativ 1.000 de teste pe zi.

Conform primelor informații, se pare că secretarul de stat Nelu Tătaru va fi interimar în locul său.

Vom reveni  cu informații

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Dana

  Ce fac ceilalți spre exemplu sindicatele în contul cărora intră anual sume imense? Spre exemplu sindicatele din învățământ câte calculatoare/ tablete au achiziționat pt a putea ajuta copiii defavorizați să învețe on line?

  Raspunde
 2. Tanta

  Popa si cu Dacica cand isi dau demisia ? Unde sunteti ascunsi ma fratilor, ca nu va vede nimeni ? Voi ati fugit primii bombardierilor ? Nu erati voi doi cei care ati intrat in directi la Antena 1 si spuneati ca virusum e o minciuna. Singurul care se lupta inca este Durut, dar cat sa mai poata si el sa se lupte singur cu acest virus necrutator. Ar trebui sa va cerceteze Diicotul, pentru ca ascultand de voi resiteni nu si-au cumparat materiale de protectie, pentru ca voi mincinosilor ati spus ca virusul e o doar o inventie. Acum probabil voi sunteti deja fugiti din tara si vati pus la adapost. Doar pe voi mi seilor.

  Raspunde
 3. zero

  „Am luat act … “, a anunțat premierul Ludovic Orban
  “în România pot fi realizate în prezent doar aproximativ 1.000 de teste pe zi.”

  A luat act … Şi o gură de palinka. Egal. Că … ministru al sănătăţii se crede tot Vela, care “vânează” purtători de virus pe stradă, cu armata.
  1.000 de teste pe zi este corect tehnic. În medie cam 20 de teste posibile / judeţ / zi. Restul e doar abureală de politruci de PNL, gen Costache, pentru prostirea publicului.
  Un virus nu poate fi identificat şi decelat de altele “specii” virale decât prin microscopie electronică.
  Nu cu etilotesterul miliţiei lui Vela.
  Şi nici cu testele pretins rapide “achiziţionate” şi oferite (prin minciună) de către tăiţelu’, pe lângă noile containere.
  Nu la containerele de gunoi mă refer.
  Cât despre Popa şi Dacica, aceştia par a fi purtători asimptomatici cu sechele tardive de meningită sau hidrocefalie.
  Vizibile şi după forma craniană patologică :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei