Ploaia strică socotelile la Reșița! „Alaiul primăverii” se amână cu o săptămână!

modelmic

Cea de-a XXXVIII-a ediție a „Alaiului primăverii”, programată pentru ziua de sâmbătă 13 aprilie, va fi amânată cu o săptămână. Motivul: prognoza meteo, conform căreia la finalul acestei săptămâni vom avea parte de ploi și temperaturi scăzute.

Prin prezenta, informăm opinia publică şi formaţiile participante la manifestarea „Alaiul Primăverii“ din data de 13 aprilie 2019 că aceasta se va desfăşura în data de 20 aprilie 2019, în aceleaşi condiţii de programare şi desfăşurare.

Am decis amânarea acţiunii din motive obiective ‒ ploi abundente pe parcursul zilei de 13 aprilie 2019 şi temperaturi scăzute în jurul valorii de 7 ° C .

Vă aşteptăm cu drag la prestigiosul eveniment cultural din data de 20 aprilie 2019”, transmite Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Citește și Peste 1.000 de artiști se reunesc la Reșița pentru „Alaiul Primăverii”, ediția 2019!

foto: CJCPCT Caraș-Severin

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei