Plujar îl provoacă pe Hurduzeu la o dezbatere publică! „Să explice cât a reușit să pună în aplicare din planul de dezvoltare pentru Caraș-Severin”

 

plujar

Andrei Plujar, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin aruncă mănușa. Plujar îl provoacă pe actualul președinte al forului județean, Silviu Hurduzeu, la o dezbatere publică în cadrul căruia „să explice punctual, pe capitole, cât a reușit să pună în aplicare din planul de dezvoltare pentru Caraș-Severin”.

Încep prin a-l întreba pe Silviu Hurduzeu unde este Autostrada Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Calafat cu termen de finalizare 2020, după 3 ani de guvernare PSD?

Vorbim aici despre Axa prioritară I – Creşterea conectivităţii şi mobilităţii în/şi din judeţ/; Dezvoltarea infrastructurii de transport.

Tot acest punct se referă la modernizarea și utilarea Aeroportului din Caransebeș care trebuia să fie funcțional. O altă promisiune neîndeplinită. Unde sunt avioanele care decolează de la Caransebeș spre Occcident sau măcar spre destinații de vacanță, domnule Președinte Silviu Hurduzeu?”, îi transmite Plujar președintelui forului județean.

Președintele USR Caraș-Severin atrage atenția asupra faptul că în Caraș-Severin până și localitățile căutate de turiștii din țară și străinătate sunt izolate din cauza drumurilor deplorabile și a lipsei operatorilor de transport, iar traseele judeţene noi care să cuprindă şi localităţile izolate, îndepărtate sau neatractive pentru operatorii de transport, sunt inexistente.

Consider Axa prioritară I din Strategia de dezvoltare a județului pe perioada 2015-2020 neîndeplinită. Cine pierde? Doar populația județului Caraș-Severin.

Un președinte de Consiliu Județean care nu a reușit să demareze proiectele din Strategia de dezvoltare a județului 2015-2020, proiecte ce aveau termene de finalizare 2020, nu va reuși vreodată să aducă județul Caraș-Severin pe linia de plutire și nici să contribuie la lansarea economică și turistică a acestuia după 30 de ani de decădere”, susține Andrei Plujar.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Mai nou campania lui Pulujar se bazează pe lansat de “provocări” și arătat cu degetul către alții. Poate ne spune și ce realizări a avut el până acum. Ce a făcut el pentru județul Caraș – Severin ?
  Totuși, cine e acest Pulujar ? Ce studii are ? Unde lucrează ? A făcut ceva notabil până în prezent ? Sau doar își face reclamă prin intermediul reper24 ?

  Raspunde
 2. Ion ion

  A.. TREBUIE UN TINAR SA SPUNA CE A MINCAT LA GRADINITA .NU AI VOIE SA TE ATINGI DE NICI UN PAPAGUS VECHI CARE A DISTRUS ACEST JUDET , DAR SĂ-I MAI SI INTREBI CEVA ! HAI ZAU ! JIGODIILE CE AU CONDUS ACEST JUDET DE A AJUNS LA COADA TARII CA INFRASTRUCTURA , LOCURI DE MUNCA , DEZVOLTARE ECONOMICA ETC , TREBUIE INTREBATI …DE CE ! NU UN TINAR POLITICIAN . PESTE PATRU ANI , DA …POATE FI ÎNTREBAT DAR DOAR DACA OCUPA O POZITIE DIN CARE POATE COORDONA .ALTFEL ALTII CONDUC SI DISTRUG SI ALTII SUNT INTREBATI . CURAT MURDAR .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei