PMP Caraș-Severin și-a ales Consiliul Executiv! Filiala are nu mai puțin de 16 vicepreședinți!

modelmic

Consiliul Executiv Județean al filialei Caraș-Severin a Partidului Mișcarea Populară a fost constituit recent. Acesta conține 40 de membri, repartizarea funcțiilor având la bază respectarea parității 1:1 între PMP și UNPR. 

Componența Consiliului a fost prezentată în cadrul unei conferințe susținută de președintele organizației județene Ion Tabugan și de prim-vicepreședintele Ionuț Popovici.

Am reușit să contituim Consiliul Executiv Județean fără nici un fel de discuții, fără nici un fel de asperități. Conține 40 de membri, la paritate unul la unul. De asemenea, am reușut să înjghebăm și organizațiile la nivel de județ, aproximativ 60, dar suntem încă în termen. De abia în 15 septembrie trebuie să dăm rezultatul la București”, a precizat Tabugan.

Conform acestuia, secretar general al PMP Caraș-Severin a fost numit  Viorel Mutu, secretar general adjunct – Marcel Andronache, iar trezorier – Vladia Alina Ionela. Organizația are nu mai puțin de 16 vicepreședinți: Aurel Marinescu, Marinela Ionela Belba, Petru Rain, Nicolae Radu, Ilie Buzescu, Dacian Român, Dana Ursu, Gabriela Berecz, Ion Olaru, Marius Gelu Boțoacă, Ștefan Peneșel, Ion Cârpean, Goguța Pica Cocoșilă, Mihai Piluț, Ion Roșian, Ilie Irimescu. Președintele organizației de tineret a fost numit Ștefan Narcis Albert, organizația de femei va fi condusă de Iuliana Mariana Floriana Cască, iar cea de seniori de Dănilă Toader.

Nici unul din membrii UNPR nu a părăsit partidul după fuziunea cu PMP, a mai precizat Ion Tabugan. În urma fuziunii dintre cele 2 partide PMP Caraș-Severin are aproape 5.000 de membri.

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Punky

    Fete de mitocani mai ales tabugan ala … Nu-i mai ajunge… Tot la ciolan visează nenorocitu ! Nici cu bișnițari alani mi-e rusine ! Niște trădători fomisti !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei