PNL o somează pe Luminița Jivan să-și asume șefii deconcentratelor și cu bune și cu rele!

76771512_2207753982861286_518353856287997952_n

În ultima conferință de presă susținută de filiala PSD Caraș-Severin la sediul județean al organizației, în campania electorală dinaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan a susținut că nu a făcut niciodată compromisuri cu oamenii profesioniști, indiferent din ce partid fac parte. Afirmația vine pe fondul demisiei celor doi inspectori ai ISJ Caraș-Severin, Marius Cornici și Ionuț Gârtoi, din funcțiile de conducere odată cu preluarea guvernării de către PNL. Jivan afirmă că decizia celor doi de a renunța la posturile din fruntea ISJ Caraș-Severin este una care le aparține în totalitate și nu o directivă a partidului din care cei doi fac parte, emisă ca urmare a anunțului liberalilor că vor schimba toate conducerile deconcentratelor.

Nu o să poată să schimbe tot! Până la urmă ați văzut că eu nu am făcut compromisuri cu oamenii profesioniști. M-ați văzut pe mine să mă ating de cei care într-adevăr au fost în regulă? Sub nicio formă! Nu sunt genul acela de persoană, îmi doresc să fac o altfel de politică. La Romsilva ați văzut cine a fost promovat, cine este, nu am negat că a fost un om foarte competent, la fel cum nu m-am atins de niciun om competent, chiar dacă era PNL sau PDL, sau ce-or mai fi fost ei”, a declarat Luminița Jivan.

În urma acestei declarații a liderului social-democraților cărășeni, PNL Caraș-Severin o somează pe Luminița Jivan să-și asume și să-și păstreze conducătorii instituțiilor deconcentrate, în condițiile în care directorul Direcției Silvice Caraș-Severin nu este membru PNL și nu se justifică afirmația „nu m-am atins de nici un om competent chiar dacă era de la PNL”.

Domnul Șandru Zaharia, director Romsilva Caraș-Severin, nu este membru PNL. PNL se delimitează și nu are nici o legătură cu managementul Romsilva. PSD trebuie să-și asume activitatea de la Romsilva și sesizările cu privire la tăierile ilegale de arbori și licitațiile suspecte pentru realizarea drumurilor forestiere. Somăm conducerea PSD Caraș-Severin să-și asume și să-și păstreze conducătorii instituțiilor deconcentrate și cu bune și cu rele”, au precizat reprezentanții PNL Caraș-Severin într-un comunicat de presă.

Zaharia Șandru a fost numit director general al Direcției Silvice Caraș-Severin, în decembrie 2018, iar invitați la prezidiu în ziua numirii sale au fost deputatul Luminița Jivan, prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu și fostul șef al Romsilva, Adam Crăciunescu.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gigi Against

  Competentii vostri cad ca mustele…nu ca ailalti ar fi vreo lumina…
  Politicul si – a promovat totdeauna slugile si activistii….normal numai pe criterii de absoluta competenta…pardon, obedienta politica…vai de noi…dar si se voi!!!

  Raspunde
 2. zero

  „M-ați văzut pe mine să mă ating de cei care într-adevăr au fost în regulă? Sub nicio formă! Nu sunt genul acela de persoană, îmi doresc să fac o altfel de politică.”, a declarat Luminița Jivan.

  Corect! Dacă ceva merge, trebuie lăsat în pace.
  Alţii “Desfac … ” căutând gâlceavă, nu pace.
  Cică din lipsă de … imaginaţie :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei