PNL a obținut un scor record la Măureni! Primarul Filimon: „Acest lucru denotă că am reușit să câștig încrederea oamenilor”

modelmic+editorial

Cu toate că la nivel județean Partidul Național Liberal nu a atins targetul pe care liberalii și l-ar fi dorit, situație întâlnită, de altfel, în 90 la sută din țară, sunt localități în care voturile cetățenilor s-au raportat în încrederea pe care o au pentru autoritățile locale.

Aceeași situație se regăsește și la Măureni, localitate în care PNL a câștigat alegerile parlamentare, cu 73 la sută, un scor record pentru Caraș-Severin și chiar pentru țară. Motiv de mândrie, susține primarul Brian Filimon, cel care în primele sale luni de mandat a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a aduce comuna pe linia de plutire și pentru a rezolva toate doleanțele cetățenilor.

Eforturile din ultimele luni nu au rămas însă nerăsplătite, cetățenii revanșându-se printr-un vot masiv acordat PNL-ului, același partid cu care a câștigat primarul Filimon și alegerile locale din vară.

„Am candidat la alegerile locale din partea PNL și am susținut partidul și la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vreau să le mulțumesc cetățenilor din Măureni pentru rezulatul de 73 la sută pe care l-au obținut liberalii în localitatea noastră. Este o mândrie pentru mine, și asta denotă, dincolo de politică, faptul că am reușit în aceste luni, în calitate de primar, să câștig încrederea oamenilor, lucru care i-a făcut să aibă încredere și în partidul pe care îl reprezint. Am avut cel mai bun scor din județ la aceste alegeri și, din câte am fost informat,am obținut printre cele mai bune rezultate și la nivel național.

Vreau să îi felicit pe învingătorii care au reușit să trimită în Parlament un număr record de aleși și cred cu tărie că nu se pune problema unei colaborări defectuoase. Vom colabora foarte bine cu toții pentru că sunt convins că am depășit perioada aceea în care ușile Parlamentului erau închise dacă la conducere nu era partidul din care faci parte. Sper ca toți cei 6 parlamentari care au fost votați de oamenii din județul nostru să ne reprezinte interesele fiecăruia cu brio și să dezvoltăm acest județ”, a declarat edilul-șef.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei