PNL și PSD și-au împărțit victoriile la primăriile de orașe din Caraș-Severin

modelmic

Egalitate între PNL și PSD, în ceea ce privește câștigarea mandatelor de primari de orașe în județul Caraș-Severin. Asta conform numărătorilor paralele ale partidelor, deoarece pentru rezultatele oficiale mai avem de așteptat.

Victorie anticipată la Reșița, unde Nelu Popa a reușit să obțină peste 70% din voturile celor care au trecut pe la urnele de vot. Liberalii s-au impus și în stațiunea Băile Herculane, unde Cristian Miclău a obținut cel de-al doilea mandat, la Anina, unde Gheorghe Românu se pregătește pentru cel de-al treilea mandat de primar și la Bocșa, unde primarul în funcție, Eugen Cismăneanțu a pierdut în fața lui Emanuel Dănilă.

În cel de-al doilea municipiu din Caraș-Severin, la Caransebeș s-a impus Felix Borcean, care a candidat ca independent, dar susținut de PSD și PMP. Deci, o victorie pe care o putem contabiliza la social-democrați. PSD Caraș-Severin a obținut și primăriile de la Moldova Nouă (unde Adrian Torma a candidat din partea alianței PRO Caraș-Severin), Oțelu Roșu (Luca Mălăiescu fiind și el susținut și de PRO România) și la Oravița, unde Dumitru Ursu a obținut un nou mandat.

Rămâneți pe Reper 24 pentru a afla cifrele exacte obținute de candidații pentru funcțiile de primari din Caraș-Severin.

Citește și Ioan Popa: „Mă bucur că reșițenii mi-au acordat încrederea într-un mod covârșitor. Le mulțumesc”

Citește și Promisiunea lui Nelu Popa pentru reșițeni: „Vom duce Reșița noastră acolo unde merită”

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei