PNȚCD Caraș-Severin, alături de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale!

modelmic

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a hotărât în forurile statutare să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, decizie sprijinită și de conducerea filialei județene a partidului.

„Comitetul Național de conducere al PNȚCD, întrunit în data de 2 noiembrie a hotărât în unanimitate acordarea sprijinului partidului pentru candidatul PSD la Președinția României, doamna Viorica Dăncilă.

PNȚCD consideră că doamna Viorica Dăncilă este singurul dintre candidați care a dovedit, în întreaga carieră politică, respectul pentru principiile și valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic și agresiv un comportament profund anti-democratic și anti-constituțional, în scopul câștigării unui avantaj prin învrăjbirea națiunii”, se arată în comunicatul de presă, semnat de președintele formațiunii, Aurelian Pavelescu.

Conducerea filialei județene a PNȚCD se arată solidară cu decizia luată în Comitetul Național privind poziția partidului la alegerile prezidențiale. „În urma dezbaterilor deschise care au avut loc, am căzut unanim de acord cu susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Poziția filialei Caraș-Severin este în consens cu poziția celorlalte organizații județene, pentru susținerea candidatului PSD”, informează președinte PNȚCD Caraș-Severin, Dan Sîrbu.

Reprezentanții PNȚCD sunt de părere că Viorica Dăncilă a dat dovadă de tărie de caracter și curaj, precum și empatie pentru nevoile oamenilor și societății românești, în condițiile în care a fost confruntată „cu o propagandă covârșitoare fondată pe manipulare, minciună, ură și intoleranță, coordonate de președintele în funcție, domnul Klaus Iohannis și transformate în politică de stat”.

România are nevoie azi mai mult ca oricând de un președinte dedicat construcției, echilibrului și păcii sociale, devotat valorilor și principiilor democratice și Constituției, în beneficiul tuturor cetățenilor”, mai susțin reprezentanții PNȚCD.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei