„Podul de Aur al Dunării” a ajuns în Caraș-Severin! Hurduzeu, premiat pentru „toleranţă, convieţuire exemplară și cooperare”!  

modelmic

Consiliul Judeţean Caraş-Severin este câştigătorul pentru anul 2017 a distincţiei regionale „Podul de Aur al Dunării”, acordat de Danube Business Forum pentru „realizările în crearea unui veritabil pod de cooperare”. Distincția i-a fost înmânată, marţi, preşedintelui forului județean Silviu Hurduzeu, de către directorul executiv al Danube Business Forum, Vlado Markanovic.

Prin această distincţie aţi onorat, în fapt, judeţul Caraş-Severin. Împreună cu partenerii sârbi, Consiliul Judeţean a derulat zeci de proiecte, volumul financiar ridicându-se la câteva milioane de euro şi sunt convins că vor mai exista şi altele, pentru care au fost identificate noi domenii de colaborare. Ne dorim cu toţii o schimbare în bine a vieţii oamenilor, fie că sunt de o parte sau de alta a Dunării”, a declarat, cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

„Podul de Aur al Dunării” este o distincţie socială care se acordă instituţiilor şi persoanelor individuale deschise pentru toleranţă, pentru convieţuire exemplară, pentru mâna întinsă spre cooperare, pentru proiecte care leagă comunităţi, precum şi pentru dezvoltarea autonomiei locale din Regiunea Dunării.

Pe anul 2017, pe lângă preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, această distincţie a mai fost acordată vicepremierului Serbiei, Rasim Ljajic, oraşelor Subotiţa şi Pojarevaţ din Serbia, Osijek din Croaţia, Zvornik şi Bijeljina – Bosnia şi Herţegovina şi oraşului Budva din Muntenegru.

Sub patronajul Camerei de Comerţ a Serbiei, organizatorii Danube Business Forum sunt trustul de presă Media Invent din Novi Sad şi Institutul Regiunilor Europene din Salzburg. Forumul reuneşte oameni de afaceri, personalităţi publice, diplomaţi şi politicieni din 14 ţări din Regiunea Dunării, care promovează procese integrative, mediul de afaceri şi susţin prosperitatea în regiune.

IMG_3843

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei