Polițiștii de frontieră din Caraș-Severin nu trec granița sărbătorilor fără să colinde!

modelmic

Polițiștii de frontieră au luat astăzi „cu asalt” Instituția Prefectului. Pentru câteva zeci de minute activitatea pe care o desfășoară în mod obișnuit a fost înlocuită cu una plină de emoție.

După ședința Colegiului Prefectural, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și șefii de deconcentrate prezenți azi la ședință au avut parte de o surpriză. Corul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin a umplut spațiul cu frumusețea vocilor și a făcut să tresară sufletele de emoție și bucurie prin colindele pe care le-au cântat polițiștii de frontieră.

modelmic

Chiar dacă în modestia lor au susțin că sunt amatori în ale cântatului, colindele polițiștilor de frontieră au făcut să vibreze de emoție sufletele tuturor celor prezenți, dovedindu-se că nu sunt doar talentați, ci și cântă cu dăruire.

Noi, Poliția de Frontieră, respectăm tradiția. Trebuie să amintesc înainte de toate că suntem polițiști și mai apoi cântăreți, profesia noastră de bază e cea de polițist. Ca și cântăreți, suntem amatori, dar încercăm să ne descurcăm, încercăm să aducem în suflet bucurie auditoriului, publicului, tuturor celor care ne ascultă. Dacă reușim asta să ne spuneți dumneavoastră, cei care ați fost aici, încercă să păstrăm tradiția vie! Am fost copii și noi, știm ce înseamnă colindele, știm cât de bucuroși eram atunci când mergeam în colindă și încercăm să facem același lucru”, a precizat una dintre polițistele corului condus de Mircea Șonea.

modelmic

Corul vameșilor cărășeni, care funcționează de mai bine de 10 ani,  este  deja cunoscut, fiind invitat în 2017 să cânte în matinalul cunoscutelor vedete reșițene, Răzvan  Simion și Dani Oțil, dar și la diferite instituții, televiziuni naționale sau posturi de radio.

Prefectul județului, Florența Maria Albu le-a mulțumit colindătorilor pentru momentul plin de emoţie pe care l-au oferit astăzi, devenind o tradiție ca în preajma Sfintelor Sărbători, corul poliţiştilor de frontieră să îi aducă mai aproape de atmosfera aparte a celei mai frumoase perioade a anului pe toți cei care îi ascultă.

modelmic

Elena FRANȚ 

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Gigi Against

  As fi preferat ca granicerii sa stea pe fasie si sa apere teritoriul national, nu sa umble cu colinde ca sa dea bine pe langa “conducatorii iubiti”…oare cine le – a platit deplasarea, cu ce mijloace de transport s – au deplasat , au fost in timpul liber sau in timpul serviciului? Ca ne plangem ca nu sunt fonduri suficiente….
  Intreb pentru un prieten….

  Raspunde
 2. imoGen

  Popovici ăla ce face pe acolo ? Spune că e plecat “pe teren” și el se plimbă prin mall pe la Timișoara.
  Numa’ mănâncă banii cetățenilor și se face că lucrează.

  Raspunde
 3. zero

  “Corul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin a umplut spațiul cu frumusețea vocilor … ”

  Corul reprezintă o armonie muzicală frumoasă!
  Ca şi vocile caporalilor … :)
  Până acum am auzit doar poliţişti “cântând” la … fluier. Ca “sticleţi” :)
  Dimineaţa la 8, când copiii traversează strada.
  Că-i fluier în gen stadion / CFR şi nu flaut în stil Jethro Tull … ţine de public.
  P.S. La prefectură au cântat de “prohodul lupului”?

  Raspunde
 4. Ludmila

  Un cuvant de BINE aveți vreodată, oameni cartitori si vesnic nemulțumiți ?? Vreti să confiscati si Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului cu permanentele voastre reproșuri ? Nimic nu vă mai aduce bucurie, nici măcar Întruparea Mântuitorului ?
  Să nu se mai mire poporul acesta de tot ce i se întâmplă sau se va întâmpla….. si SĂ NU MAI DEA VINA MEREU PE ALȚII, este principalul vinovat pentru că nu stie SĂ MULȚUMEASCĂ lui Dumnezeu pentru tit binele pe care l-am primit si îl primim.

  Raspunde
  1. imoGen

   Dumneavoastră vă convine că unul ca Popovici stă acolo pe banii cetățenilor și nu face nimic ? Se face că lucrează și el de fapt umblă prin mall-uri și cafenele la Timișoara.

  2. Gigi Against

   Preferam sa vad corul Episcopiei Caransebes…
   Oamenii aceia au har si chemare…de rest un alt fel de “Cantarea Romaniei – Omagiu conducatorului iubit !”…

  1. zero

   Am şi BINE-cuvântat:
   “Corul reprezintă o armonie muzicală frumoasă!”

   Glorieee, Partid nemuritooor ….
   Glorieee, Partid nemuritooor …
   Doar că Poliţia, fie aceea şi cea de frontieră, nu făcea prozelitism (religios) în sediile instituţiilor statului, ci doar aducea Cântare României.
   Am evoluat!
   Nu?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei