Polițiștii locali reșițeni au reușit să identifice trei persoane care tăiau, nestingherite, arbori pe domeniul public!

modelmic

În urma unei reclamații primite marți, 23 octombrie, la Dispeceratul Poliției Locale Reșița cu privire la faptul că în pădurea din apropierea străzii Muzicescu se taie copaci, polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție Comercială, Urmărire Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal, Protecția Mediului și Evidența Persoanei s-au deplasat la fața locului, unde au surprins 3 persoane, în timp ce tăiau material lemnos (10 buc. arbori) din pădurea ce aparține domeniului public al Municipiului Reșița.

Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanelor în cauză, acestea fiind conduse la sediul instituției în vederea întocmirii documentelor de predare către Poliția Municipiului Reșița cu scopul continuării cercetărilor.
Menționăm că, pe durata acțiunii s-a urmărit întocmai desfășurarea procedurii conform legii. Motofierăstrăul folosit la săvârșirea infracțiunii a fost predat organelor de poliție iar materialul lemnos se află în custodia S.P. – Direcția Pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire, după cum ne-a transmis Iulia Rădoi, Șef Birou în cadrul Direcției Poliția Locală Reșița.
Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la [email protected], pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei