Polițistul-scriitor Adi Nica promovează beletristica „Super Glue“! Odată ce te-ai apucat de cartea lui Nica, n-o mai lași din mână!

 

modelmic

Adi Nica nu are timp de plictiseală nici în „rezervă“ și pentru că mai are multe lucruri interesante de povestit din cariera de trei decenii de protector și servant al legii, s-a pus pe scris un roman, care se anunță a fi chiar mai dur decât „Nemernicia unui sistem bolnav“.

Lansarea cărţii „Părţile gratiilor“, va avea loc în data de 15.11.2018, începînd cu orele 17,00, la Banatul Muzeului Montan din Reşiţa. Cei interesaţi să participe îl pot contacta în privat pe autor pentru a confirma prezenţa. În general, Adrian Nica, pentru apropiați „Nica“, răspunde tuturor solicitărilor atunci când este online și, ca să vă mărturisesc un mic secret, lui Nica îi place al dracului de mult să fie prezent în mediul virtual, poate la fel de mult cât este un personaj viu în viața cotidiană, de zi cu zi. Caterincos, bășcălios, ironic și sarcastic, plin de snoave și „arhaisme“ specifice „beletriștilor“ de la Gâtu Sucit, Nica are o prezență de spirit aparte și mai ales un stil pe care și l-a personalizat și aprofundat de-a lungul timpului. Prin felul său de-a fi, Nica e un personaj cu notorietate al urbei reșițene și chiar al județului, iar apariția noului său roman nu poate fi decât o consecință fericită a unei vieți trăite cu patimă, profesională, dar și ludică.

Adi Nica își va lansa romanul „Părţile gratiilor“ și la Anina, orașul unde a copilărit, data și locația urmând a fi anunțate în zilele următoare.

În altă ordine de idei, doresc să aduc mulţumiri maestrului N.D. Vlădulescu, fără el apariţia cărţii ar fi fost mult îngreunată. De asemenea, îi mulţumesc maestrului pentru prefaţa cărţii, o prefaţă boemă şi picantă, caracteristică unui artist de talie !

Nu în ultimul rînd, muţumesc prietenului meu, Dan Popoviciu, pentru veninul cu care scrie, domnului Matei Mircioane, pentru corectură şi un pic de perdaf pe care mi l-a tras elegant,  foarte elegant, şi prietenului meu dintotdeauna, Mihai Sprînceană, omul care, ca şi maestrul Vlădulescu, dacă nu se năştea, trebuia inventat…

Şi mai mulţumesc  Serenei Rotaru pentru coperţi, cu menţiunea că supărarea maestrului nu îşi are rostul, ambele coperţi sînt la fel de bune.

Cartea  a apărut la Editura Semne – Bucureşti, tehnoredactarea fiind asigurată de Cristian Nagoi, sub îndrumarea domnului Ştefan Dulu, cărora le mulţumesc, a ținut să transmită autorul romanului, Adi Nica.

Redacția Reper 24 salută lansarea romanului „Părțile gratiilor“ semnat Adrian Nica.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Lucian

  SCRIITORII POLIȚIȘTII ȘI ALCOOLUL !!!
  Povestea de iubire dintre scriitorii ,,politiști” care au trăit în perioada 1990 – 2018 și alcool este una lungă, năbădăioasă și tragică.

  Raspunde
 2. Tirimba

  Lucica, eu nu am ascuns niciodata faptul ca imi place vinul alb si coniacul bun. In alta ordine de idei, in general ziceam, astia care posteaza ascuns sint decit domnisoare sau frustrati. Iar eu nu o sa am pretentia niciodata ca sint scriitor, doar ca, fata de tine, sunt cel putin 10 ani lumina peste … Exceptind faptul ca esti doar cantitate neglijabila, numai de bine…

  Raspunde
 3. Pingback: "PĂRȚILE GRATIILOR" DIN POVESTIRILE UNUI POLIȚIST DE PROVINCIE - PetreDalea.ro - blog personal

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei