Popa cumpără depoul de tramvaie! Doar așa poate atrage 25.000.000 euro pentru transportul public din oraș

modelmic+editorial

Bucurie mare în rândul Primăriei Reșița, după ce toți consilierii locali susțin achiziționarea depoului de tramvaie; un demers absolut necesar pentru revitalizarea transportului public de pe raza orașului, susține primarul Popa.

Odată cu achiziționarea depoului, Primăria Reșița va avea șansa să acceseze fonduri europene de 25.000.000 de euro, suma necesară pentru modernizarea transportului public și, eventual, reintroducerea tramvaiului.

Proiectul a trecut deja de comisiile de specialitate ale consiliului municipal.

„Sunt bucuros când interesul comunitatii primează în fața interesului politic. Miercuri am depus împreună cu președintele Consiliului Județean, domnul Silviu Hurduzeu, un proiect important pentru transportatorii care tranzitează județul nostru. Tot miercuri, un alt proiect esențial pentru reșițeni a trecut cu aviz favorabil în comisiile de specialitate ale consiliului municipal. Este vorba despre hotărârea de consiliu prin care municipalitatea va achiziționa depoul de tramvaie, proiect care necesită votul a două treimi din consilierii municipali.

Acest demers este obligatoriu pentru obținerea celor 25 de milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea transportului public al Reșiței. Le mulțumesc, pe această cale, tuturor consilierilori municipali pentru buna credință de care au dat dovadă”, susține primarul Ioan Popa.

CITEȘTE ȘI: Popa a adus specialiști din toată țara la Reșița pentru a dezbate reintroducerea tramvaiului!

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. florin mihai

    DA , ACUM DUPA CE A CUMPARAT SI A VINDUT TERN DE LA TRANSPORT LA CEI CARE SUNT PROPRIETARI PE TERENUL DE LA KAUFLAND, DA SI POPA A VINDUT TEREN ACOLO. NU VA FACE NIMIC IN AFARA DE ADR VEST APROBAT DE P.S.D. O SA SPARGA TOATE DRUMURIILE DIN ORAS ……………….. MAI BINE ASFALT SI TROLEIBUZE === ELECTRIC SI FARA SINE.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei