Popa e acuzat că și-a adus oameni în Primărie în timp ce-i dă afară pe alții! „Am adus oameni pe poziții cheie cu care să construiesc proiecte”

modelmic+editorial

 

 

În ultima ședință de Consiliu Local, consilierul PSD Mirel Sabo a cerut detalii în ceea ce privește noua organigramă pe care primarul Popa a comandat-o, dar și informații referitoare la câți oameni au fost angajați de când edilul-șef și-a preluat mandatul.

 

Solicitarea a venit după ce Ioan Popa a decis să facă restructurări masive la nivelul Primăriei, în condițiile în care Reșița are un număr mult prea mare de angajați, mulți dintre ei pe funcții inutile. Tocmai de aceea, edilul-șef a amenințat încă de anul trecut că va face o nouă organigramă și va renunța la mai multe posturi.

Cu toate acestea, consilierii PSD atrag atenția asupra faptului că Ioan Popa a venit în Primăria Reșița cu o adevărată armată de noi salariați, lucru care contrazice teoriile primarului cum că numărul angajaților este prea mare.

Tot în ultima ședință de Consiliu Local, și consilierul social-democrat Silvia Chivari a intervenit pe aceasta temă, cerând detalii referitoare la persoanele care se ocupă de noua organigramă, lăsând să se înțeleagă faptul că eventualele restructurări se vor face subiectiv.

Nefiind prezent la ședință, primarul Ioan Popa a venit abia ulterior cu o replică la cele spuse în cadrul ședinței de Consiliu Local. Acesta spune că a venit cu oameni în Primărie, dar a adus angajați noi pe poziții cheie, acolo unde era nevoie, oameni tineri, cu viziune, care lucrează intens la construirea de noi proiecte pentru oraș.

„Pentru cei care astăzi mă întreabă, mai ales cei din opoziție,  pe cine am angajat, vreau să le spun că am adus mai puțini oameni decât mi-aș fi dorit, dar am adus oameni pe poziții cheie care să mă ajute efectiv să pornesc proiecte. Am adus o serie de copii cu care să construim proiecte.

Încă mai am două zone în care am probleme, una este juridicul, pentru că aici încă mai căutăm juriști cu experiență, avem nevoie de un director. O altă problemă serioasă avem pe partea de investiții și partea tehnică, pentru că nu avem suficienți ingineri, iar în momentul în care vom demara proiecte vom avem nevoie de foarte mulți oameni de teren care să supravegheze lucrările. O altă problemă este legată de Patrimoniu, deci mai sunt carențe la nivel de Primărie. Pe această cale fac și un apel către cei care au studii pentru a ocupa una dintre aceste poziții, să intre în echipa Primăriei”, a explicat primarul Ioan Popa.

 

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “…Am adus o serie de copii…”
  Asa este: a adus doar copii, surogate, imitatii. In serie.
  Nu putea incepe sa strice un oras lucrand cu oameni corecti, cinstiti si experimentati profesional.
  Niciun impostor nu suporta in jurul lui asa ceva.
  Asa ca trebuiau eliminati din joc sub motivul (nedeclarat) ca nu sunt “cotizanti” cu “taitei” la PNL. In rest, pretexte pentru felurite escrocherii pe banii publici.
  Cine se aseamana se aduna.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei