Popa, față în față cu tinerii Reșiței! „Cei care alegeți să plecați din oraș, vă sfătuiesc să veniți cât mai des pe acasă”

modelmic+editorial

Proaspăt familiarizat cu astfel de momente emoționate pentru generațiile tinere ale orașului, primarul Ioan Popa a dat mâna săptămâna trecută cu aproape 300 de adolescenți de 18 ani, aflați la început de drum.

Întâlnirea a avut loc cu ocazia înmânării diplomelor de cetățeni majori ai orașului, prilej cu care edilul și-a arătat recunoștința față de tinerii prezenți și încrederea că vor alege să rămână, dacă nu în Reșița, cel puțin în România, pentru a contribui la o schimbare în bine a țării.

Sfaturile au fost însoțite și de glume care să destindă atmosfera, dar și de multe emoții, atât din partea proaspeților majori cât și din partea primarului Popa, aflat pentru a doua oară în această postură, în fața tineretului reșițean.

„Mă aflu pentru a doua ora în fericita postura de a înmâna titlul de cetățean major unui număr de câteva sute de elevi din Reșița care se pregătesc să termine acum liceul. Este o bucurie pentru mine să văd tineri care termină o etapă a vieții lor, este un moment de cumpănă pentru ei în care practic mulți își iau viața în mâini și le doresc mult succes și o viață fericită. Celor care aleg să rămână în Reșița, le mulțumesc, iar pe cei care aleg să plece din oraș, îi sfătuiesc să vină cât mai des acasă”, a declarat primarul Popa.

 

 

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Nea Ion

    Creeaza locuri de munca bine platite si nu mai pleaca nimeni … o sa vezi sir Popa !
    De vorbe frumoase e plin podu ‘…de cand esti primar nu se prea vede nimic, doar promisiuni si abureli, nimic concret, nici macar becurile arse nu sunt schimbate la stalpi, deci, regres total si campanie electorala zi de zi !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei