Popa îl invită pe Hurduzeu să sprijine performanța sportivă! „Ar fi decent și frumos să ni se alăture în acest demers”

 

modelmic

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a adresat o invitație conducerii Consiliului Județean Caraș-Severin, de a se alătura administrației locale în efortul de sprijinire a echipelor de fotbal și de handbal ale clubului CSM Reșița, care au reușit ambele să promoveze în ligile superioare, Liga a II-a la fotbal și Liga Zimbrilor la handbal. „Ar fi decent și frumos ca colegii noștri de la Consiliul Județean să ni se alăture în acest demers”, a afirmat edilul în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Reșița.

Promovarea atrage după sine cheltuieli suplimentare față de sumele bugetate inițial, motiv pentru care administrația locală a inițiat deja discuții cu președintele forului județean Silviu Hurduzeu, dar și cu vicepreședintele Flavius Nedelcea, s-a precizat în cadrul ședinței.

Ideea este următoarea: în toate sau în majoritatea cluburilor din țară, acolo unde există o relație bună între Consiliul Județean și Primăria municipiului reședință de județ, la finanțare participă ambele entități. Și dacă vorbim despre handbal și vorbim despre Liga Zimbrilor, vorbim de meciuri care se întâmplă la București, la Cluj, la Brașov, la Iași și așa mai departe, vorbim de o reprezentativitate la nivel de județ, nu doar de oraș. Și în același fel la fotbal, unde practic Liga a II-a înseamnă fotbalul mare, suntem televizați, suntem văzuți peste tot. E logic că ar fi înțelept și decent și frumos și elegant ca colegii noștri de la Consiliul Județean să ni se alăture în acest demers. Au fost și alegerile, toată lumea a fost ocupată cu alte chestiuni, dar eu sunt convins că Silviu Hurduzeu a auzit apelul nostru și aștept să vedem dacă se hotărăsc să ni se alăture în acest demers”, a declarat primarul Ioan Popa.

Edilul a mai adăugat că președintele CSM Școlar Reșița, Cristian Bobar va face în perioada următoare o estimare a cheltuielilor suplimentare pe care le aduce promovarea, după care va urma o rectificare a bugetului alocat clubului, probabil undeva în iunie-iulie.

Citește și Reșița la superlativ! CSM Reșița, promovată în Liga II la fotbal și în Liga Națională la handbal!

Citește și Visul lui Pătru, împlinit! Zimbrul reșițean revine în arenă!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Costin

  Să sprijine performanta cu oamenii puși în conducerea clubului de el care fac jocul lui și al PNL… mănâncă bani o grămadă și performanță ZERO

  Raspunde
 2. zero

  „Ideea este următoarea: în toate sau în majoritatea cluburilor din țară, acolo unde există o relație bună între Consiliul Județean și Primăria municipiului reședință de județ, la finanțare participă ambele entități”, a declarat primarul Ioan Popa.

  Ilegal. Tipic, la toate “ideile” lui tăiţelu’.
  Primăria este doar “entitatea” executivă a hotărârilor unei alte “entităţi” (consiliul local).
  Ambele lipsite de personalitate juridică şi cont bancar.
  Spre deosebire de U.A.T.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei